onsdag 10 oktober 2007

Finns det något positivt med islam i Sverige?

Knappast, är mitt spontana svar och Wiki-Islam bekräftar.

Den här skarpsynte engelsmannen har konsekvenserna av islam klart för sig. Lyssna flera gånger!

Så gott som överallt där islam dominerar samhället, råder fattigdom, analfabetism, klansystem, kvinnoförtryck, hederskultur, diktatur, religionstvång samt förföljelse av oliktänkande och homosexuella.

Koranen är en handbok i omänsklighet och haditerna är bruksanvisningen. Sharia är lagsystemet som inspirerar till grymheter.

MEMRI TV har en del avslöjande muslimvideosnuttar och Zipperfish visar upp tokigheterna.

FOMI håller koll på de värsta islamtokigheterna. I FOMI Forum diskuterar kunniga islamkritiker och reder ut en del av de muslimska stolligheterna.

Introduktion till islam

En annan islaminformationssida

Islamuppslagsverk

Över en miljard människor tillhör Fredens religion och just "tillhör" är rätt ord eftersom anhängarna är slavar under knäppa ritualer som mhammedanerna tvingas genomlida fem gånger varje dag. Om alla bröstmjölksmuslimer befriades från sitt religiösa ok, skuller islam vara bara en blodig liten sekt, men ingen muslim kan lämna islam utan risk för dödsstraff.

Böneförberedelser

För att en bön ska förrättas korrekt måste följande krav tillgodoses (Syftet är att upprätta rituell renhet, tahara): (1) Reningsritual (den mindre ablutionen, wudu), (2) se till att kropp, kläder och plats är rena, (3) vara klädd korrekt och (4) ha intentionen att vara vänd mot Ka'bah i Mekka. I en typisk reningsritual (wudu) ska muslimen (ritualen skiljer sig mellan olika sekter):- ha intentionen att utföra en rituell tvagning- tvätta sina händer och armar upp till armbågen- skölja ur munnen tre gånger- skölja näsborrarna genom att sniffa vatten tre gånger- tvätta ansiktet- passera en våt hand över hela huvudet- tvätta fötterna upp till fotknölarna.Om man inte har lyckats rena sig tillräckligt kan muslimen inte vänta sig att Allah ska höra bönen.

Vissa handlingar ogiltigförklarar dessutom reningsritualen och kräver att muslimen återupprepar den:t.ex.:- Avgång av gas (oavsiktlig eller avsiktlig fis, "hadath")Abu Huraira rapporterar att Allahs Sändebud sade, "Allah accepterar inte bönen från en person som avgett gas förrän han gör en ny ablution." En person från Hazhramaut frågade Abu Huraira, "Vad betyder avge gas?" Han svarade, "vind med eller utan ljud."-

Beröring av könsorganAsh-Shaf'i inflikade: "Om någon man rör sin penis måste han utföra en ablution. Om någon kvinna rör sin vagina måste hon utföra en ablution."

Man ber fem gånger om dagen; tidig morgon (hög), vid middagstid (tyst), på eftermiddagen (tyst), vid solnedgången (hög) och på kvällen (hög). Utöver dessa fem dagliga böner som fullgörs enskilt eller i gemenskap med andra, är fredagens middagsbön (i moskén) och begravningsbönen obligatoriska.

Försenade böner måste kompenseras för.

Man måste be på arabiska oavsett om man behärskar språket eller inte!

Att be fem gånger3 om dagen var ursprungligen en hednisk rit inom sabéernas religion som Muhammed anammade till islam. Han anammade t.o.m. exakt samma bönetider som sabéerna.Inför bönemötet lyder bönekallelsen (adhan) enligt följande:

Gud är Stor11 (Allah akbar).
Gud är Stor.Gud är Stor.
Gud är Stor.
Jag vittnar att det inte finns någon annan värdig att dyrka än Gud.
Jag vittnar att det inte finns någon annan värdig att dyrka än Gud.
Jag vittnar att det inte finns någon annan värdig att dyrka än Gud.
Jag vittnar att det inte finns någon annan värdig att dyrka än Gud.
Kom till bön!Kom till bön!
Kom till framgång!
Kom till framgång!
Gud är Stor.
Gud är Stor.
Det finns ingen annan som är värdig att dyrka än Gud.

Fredagens middagsbön ber man vanligtvis i moskén där en böneledare (imam) leder gudstjänsten genom dess olika moment.

Kollektiv bön i en moské anses vara mer värd än individuell bön12. En hadith förklarar: "Belöningen för en bön som är utgjuten i församlingen (moskén) är värd 25 gånger mer än en bön som är utgjuten i hemmet eller på torget."

Bönebruksanvisning

Länder som är drabbade av islam


9 kommentarer:

Germund sa...

Uppslagsverket var intressant

Anonym sa...

Jösses vad de får jobba för att allah ska lyssna

UltraV:s värld sa...

Jag är kristen och gillar verkligen att den Gud jag tror på lyssnar på också de böner jag bara tänker. Inga större procedurer, jag kan be var jag vill och när jag vill:)

Alex sa...

Svensken måste vakna. Europa invaderas av muslimer. Enligt koranen är det deras plikt att sprida sig i världen och vänta bara till de är tillräckligt många. Ingen annan religion än Islam tillåts. Javisst, de flesta är fredliga - kommer hit jobbar eller lever på bidrag, men när de i framtiden får chansen att leva under Islamistiskt styre i Europa - vad tror du då de väljer? Det börjar redan nu med särbehandling och kommer fortsätta med Sharia lagar och slutar först när Islam regerar Europa. Islam är det största hotet mot Europa sedan Nazismen. De vill inte och får inte integreras med oss enligt Koranen. Förbjud ISLAM i Europa!

gwendolen sa...

jag är stolt muslim. jag är för fred, jämlikhet, och godhet. Du kan läsa min blogg. då kanske du ser att jag är som vilken människa som helst. Man blir INTE mördad om man lämnar islam, blir man det så är det fel på personerna som gör det, inte religionen. Det är inte islam som skapat brist på rikedom, diktatur och analfabet, det är kulturen. Detta är u-länder och även kristna u-länder lider av samma problem. Varför bloggar du om islam om du hatar det så mycket? jag tycker absolut inte du är bättre än oss på nåt sätt. De må finnas muslimer som inte accepterar dig, men du accepterar inte heller dom.

Herr Blå sa...

Gwendolen!

Trevligt att du inte vill ha islamavfällingar dödade, men du är nog ganska ensam bland muslimer om denna generösa inställning.
Läs här

Ditt försvar för islam ändrar inte verkligheten. Islam dominerar de länder som har de värsta diktaturerna, den värsta fattigdomen och analfabetismen samt hederskulturerna. Varför är det så?

Frågan är; finns det något positivt med islam i Europa?

Den som tror att Gud bara accepterar böner på arabiska, ska definitivt inte ha något politiskt inflytande i ett civiliserat samhälle.

Den som tror att Gud bara accepterar böner föregångna av ett strikt strukturerat tvagande, ska hållas långt borta från beslutsbefattningar i ett civiliserat samhälle.

Den som tror att Gud bara accepterar böner utförda enligt ett text- och rörelsereglemente, ska aldrig tillåtas ha politiskt inflytande i ett civiliserat samhälle.

Jag tycker att du ska registrera dig och delta i islamdebatterna här

Herr Blå sa...

Gwendolen,

jag vet inte hur du hamnade i min blogg men du kom i alla fall in i ett gammalt inlägg. här är startsidan om du vill bemöta mina åsikter om islam.

Herr Blå sa...

Islam

Anonym sa...

Om det eventuellt skulle finnas en gud är det en första klassens skitstövel.
Jag skulle nog tro att han skulle passa i hagdomstolen ock få svara på en hel del frågor.
Jag är öppet mot islam(jag har muslimska bekanta)ock dessa vet vart jag står när det gäller islam.
Numera går jag på alla som märker ut sej som muslimer ock frågar dom varför dom bor i ickemuslimska länder ock ber dom flytta till ett muslimland för här är inget bra ställe att bo för dessa religiösa nötter.