måndag 5 november 2007

Islam och kalifatet

Filmen det svider i hjärtat, följer Anas Khalifa aka Abu Malik när han instruerar barnen i den svenska moskén om det ärorika i att dö för islam. Skolning av terrorister kallas det på ren svenska.


Danska bilder som gör muslimer i hela världen skogstokiga
Drömkarta för muslimska brödraskapet.

Dansk respons på muslimers härjningar efter muhammedteckningarna. Hoppas att någon grafiskt begåvad svensk lars-vilks-sympatisör, gör något liknande.
Länk till den aktuella hemsidan. <<<

Klicka på bilderna för att förstora dem
Islams mål är enligt muslimska brödraskapet, att upprätta det slutliga globala kalifatet senast år 2020.
Målet för Herr Blå är att islam som ideologi ska vara utrotat globalt senast år 2010. 1,3 miljarder hjärntvättade ska avprogrammeras enligt den planen.
Skillnaden mellan muslimbröderna och Herr Blå, är att medan muslibröderna inte kommer att tolerera några otrogna, så tycker Herr Blå att det vore pittoreskt med en liten oas för muslimer mitt i den arabiska öknen. Där kan de ha sina skönhetstävlingar för kameler
[citat]”Kuffar” är ett nedsättande ord som används om icke-muslimer av Anas Khalifa och hans lärjungar. Kuffar betyder ungefär otrogna. – Det är förbjudet att ha kuffar eller kristna eller judar eller andra som nära vänner, säger Anas Khalifa i sin föreläsning. Muslimer ska inte beblanda oss med dem, säger han. – Varför? För att en människa blir som den närmaste till honom.Anas Khalifa fortsätter: – Betyder det att om du träffar en kristen eller jude att du ska slå honom, hota honom? Nej. Det är inget krig mellan dig och kristna och judar på din skola exempelvis. Utan du hatar honom för Allahs skull. Du hatar att han inte tror på Allah. Men du vill från ditt hjärta att han ska älska Allah. Alltså får du arbeta med dem, prata med dem, för att du vill att Allah ska vägleda dem.[/citat]
Läs detta noga! Det blir snart raderat av islamkramarna på SvT. Där har du bilder på några dårfinkar.
[citat]FORSKAREN PERNILLA OUIS är själv muslim, konverterad för 20 år sedan, och har skrivit flera böcker om islam. Hon säger så här om Salafigruppernas budskap:
- Det säger ju nej till all form av integrationstänkande, säger Pernilla Ouis.
Hon håller inte med om att Salafianhängarna skulle vara så få att de inte utgör något problem.
- Nej, det här lilla antalet springer runt i de stora moskéerna och sprider dåligt samvete hos många vanliga troende muslimer, säger hon.[/citat]

[citat]Det finns en svensk sajt som är en direktöversättning av Shejk Munajjids hemsida. Där finns rena hatbudskap mot icke-muslimska svenskar, som kallas kuffar:
"Det finns inga bra kuffar. Alla kuffar är av samma skrot och korn. Det minsta vi kan göra... är att hata dem på riktigt."
Det finns ett nätverk av hemsidor med Salafibudskap. Samtliga sprider ett anti-integrationsbudskap. Här är några citat:
"Kära bröder och systrar, icke-troende kan aldrig bli våra vänner! Glöm inte detta!!"
"Vi ska inte anpassa Islam efter omgivningen, utan omgivningen efter Islam."
"Det är förbjudet att kompromissa med dem och vara snäll mot dem på bekostnad av sin egen religion."[/citat]

[citat]Forskaren Pernilla Ouis anser att anti-integrationskrafter i Sverige sprider sig med saudiska pengar.
Pernilla Ouis. Foto: SVT. - Saudiarabien har varit dominerande i den muslimska rörelsen från 1970-talet och framåt därför att de hade finansiella medel för att sprida sin typ av islam, säger hon.
DEN SAUDISKA strikta tolkningen av islam brukar kallas wahhabism och uppstod på 1700-talet. Ett projekt som helt byggts med saudiska pengar är Al-Salamskolan i Örebro, en friskola för lågstadiet startad av svenske muslimen Hussein al Daoudi.[/citat]

[citat]I GÖTEBORG LIGGER Bellevuemoskén, stadens största muslimska församling. Det är ingen hemlighet att moskén företräder den stränga Salafitolkningen. Här ligger också ungdomsföreningen TUFF.
Flera källor berättar för oss att det bland annat är Bellevuemoskén som ligger bakom protestaktionerna mot fester i Göteborg.[/citat]

Terroristhögskolan?

[citat]I GÅRDSTEN, GÖTEBORG, HAR det blivit dags för den första somaliska festen på tre år. Och vi har fått tips om att Salafigrupperna kommer att försöka stoppa festen.
- Imamer gillar inte att vi har fester. De kommer försöka stoppa folk, säger dj Zuhir Hersi.
Vi behöver inte vänta länge. I små klungor kommer unga män med stora skägg och byxor som slutar ovanför anklarna. De blockerar alla infartsvägar till festen.
Lokalen är i princip tom. Folk väntar i bilarna. Rädda.
Så spårar festen ur. Polisen griper in för att tvinga bort Salafigruppen, som har svårt att förstå att det är de som är problemet. De ser sig själva som en slags islamisk ordningsmakt.[/citat] Jag ser dem som hot mot Sveriges säkerhet.

Jag ändrar mig. Jag vill ha islam utrotat nu!

1 kommentar:

Anonym sa...

• STOPP FÖR SHARIA !
http://www.petitiononline.com/swsharia/petition.html