måndag 25 februari 2008

Besök hos bloggvännerna

Hos Fröken Sverige uppmärksammas Diskrimineringsombudsmannens vanliga felprioriteringar till förmån för kränkthetsproffsen.

Falkblick har ögonen på det danska uppvaknandet efter bränderna i Köpenhamn. Långa straff för de skyldiga och en uppföljning:

"Polisen skall slå ner hårt på kärnan i invandrargängen
Speciella stödinsatser riktas till ungdomar i “riskzonen”
Föräldrar skall fås att ta mer ansvar - bl.a genom terapisamtal och familjecoaching Fler meningsfulla aktiviteter skall finnas tillgängliga för de unga."
Personligen ser jag gärna mycket hårda ingrepp för att ta fast slödder som kastar sten mot poliser och brandmän i Ronna och Rosengård. Även de som attackerar bussarna, måste spåras upp och lagsökas, men som alltid, är det bättre att förebygga brott än att reda ut brott som tillkommit av brist på förebyggande.

"Diskussionen kommer säkert att fortsätta de närmaste veckorna. Det måste dock ses som ett friskhetstecken att även den danska vänstern nu anammat en tuff attityd mot våldsverkarna. Kontrasten mot svensk inrikespolitik är total - i Sverige tycks partierna tävla om att vara snällast mot brottslingar."
Den danska vänstern har sett det som den svenska vänstern med Mona Muslim och broderskaparna i täten, drar ned slöjan för att slippa se.

Nils Dacke har järnkoll på tryckfrihetshotet från muslimerna:

"Prästen Marika Palmdahl var enbart patetisk då hon nästan fick det till att yttrandefriheten fick användas till att kritisera politiker men inte till att kritisera eller driva med något religiösa ”håller som heligt”. Menar hon att religioner och andra vidskepligheter skall undantas från yttrandefriheten?"
Hon hör hemma i samma grumliga fålla som den socialdemokratiska broderskapsrörelsen.

"Muslimen Wahid Wahlahvi gav följande förklaring till varför just de aktuella bilderna var kränkande. "Jo, det visar en person som är kärare för muslimerna än ens far och mor som terrorist”. Vad menar karln? Antingen ljuger han medvetet (taqiyya) eller så är han helt okunnig om ”profetens” liv och leverne så som det framställs i muslimska källor (sira och hadither). Enligt dessa var han just en terrorist som:

beordrade mord på kritiker
rövade karavaner
anföll fredliga stammar som hade annan religion
avrättade hundratals krigsfångar
fullföljde äktenskapet med Aisha när hon var nio(9) år gammal
torterade
Kinana till döds i Kheibar och samma kväll ”gifte” sig med hans unga hustru Safia."

Det verkar som om muslimerna antingen är okunniga om koranens blodiga budskap, eller blundar för dem.

Muslimska Friskolan har just de muslimska friskolorna under observation och avslöjar gång efter annan, hur där bedrivs obskyra aktiviteter.

Snaphanen rör sig i gränslandet mellan broderfolken.

Jihad i Mlmö är en annan alert alarmblogg som alltid exponerar islamismens fula tryne.

Merit Wagers blogg får håret på huvudet att resa sig, när hon visar upp Sveriges migrations- och integrationshaveri.

Gates of Vienna är Europas vakande öga över det importerade islamproblemet.

Näst sist skrattar vi åt islam

Senaste nytt från fredens religion

Klickbara muhammedbilder

Jag avslutar med den svenske landsförrädaren:

"Judarna, bröder till apor och grisar."

"För mig är det en gåta att en pajas som Per ens får skriva en rad i Svd , min personliga åsikt är att han borde få på hälsning och få lära sig en liten läxa."
Jag önskar jag att det vore möjligt med utvisning av dessa jihadkonvertiter till deras ideologiska hemland Saudiarabien.

Inga kommentarer: