söndag 9 mars 2008

Om islam och muslimer

Jag antar att de flesta praktiserande muslimer är rätt hyggliga personer som inte alltid drömmer om att spränga andra människor i luften, men det ter sig som om de flesta är totalt allergiska mot kritik riktad mot religionen och dess idol Muhammed. De verkar dyrka Muhammed på ett sätt som definitivt höjer honom till en avgud. Kallar man dem muhammedaner blir de ändå arga.

Kritik eller ifrågasättande bemöts med vrede och krav på respekt.

Satir bemöts med våld och-eller hot om våld samt krav på restriktioner i vår grundlagsstadgade rätt att fritt tycka, tänka och trycka.

Egentligen är det fruktansvärt tragiskt att över en miljard människor inte har fått möjlighet att välja religion. Den som föds i en muslimsk familj, blir från början indoktrinerad och hjärntvättad till att bli en rättroende muslim. Detta religionens offer får sedan inte lämna islam eftersom det är dödsstraff på apostasi. Utan det reptricket hade islam varit en skum liten sekt i den arabiska öknen.

Ingen vettig människa väljer en religion fylld av tvång och spärrar. Ingen med sunda förnuftet i behåll går in i en återvändsgränd utan reträttmöjlighet.

Ändå konverterar några svenska kvinnor varje år till islam. Vad driver dem till detta ödesdigra och oåterkalleliga steg?

Många av dem påstår att det är skönt att slippa kravet på exponering av deras kroppar och jag undrar om det inte är tvärtom så att det handlar om besvikelse över att ingen har bett att få se deras kroppar. När de flyr till islam, kan de skylla på religionen som förbjuder dem att visa kroppen ohöljd. Det var ett listigt trick av de muslimska hjärntvättmästarna.

Islam är som en ond kraft som rubbar världsordningen, -som sår split mellan folk, -som medför förtryck, våld och religiöst tvång.

Islam är helt enkelt religionernas trasiga komponent.

Det kan aldrig bli fred så länge de muslimska ledarna hetsar till terror och kuvar de okunniga. De folk som redan plågas av fattigdom och analfabetism, lider svår nöd på grund av fanatiska muslimers gärningar. Det är ingen slump att levnadsstandarden är eländig för majoriteten av gräsrotsfolket i Nordafrika, Asien och Mellanöstern. Lidandet och nöden beror till största delen på att islam har bromsat den utveckling som vi i den fria världen har kunnat stimulera tack vare en sekulär samhällsordning.

Därför avskyr jag tvångsideologin islam. Därför gläder det mig att våra ledare i Europa börjar få upp ögonen för den svåra belastning islam innebär för det moderna samhället.

Konvertering till islam, betraktar jag som en sorts andlig prostitution, ett svek mot människovärdet.

Den som frivilligt ansluter sig till en ideologi med följande bisarra inslag, måste ha råkat ut för något mycket tragiskt i det fria samhället.

Bönen, toalettbesöket och problemet

Den som frivilligt ansluter sig till en ideologi med dödsstraff för homosexualitet, äktenskapsbrott och apostasi, måste ha förlorat förmågan till en empatisk människosyn.

Den som frivilligt ansluter sig till en ideologi med patriarkalisk hederskultur i klansystem, måste ha lämnat egenvärdet bakom sig.

I Bibeln talas ofta om de falska profeter som ska komma och om antikrist. Trots att jag inte är någon bibelkramare, tycker jag att det stämmer in på Muhammed. Han var den falske profet som Bibeln gång på gång varnar för. Alla tecken stämmer. Antikrist binder sina slavar med tvingande ritualer som gör dem lättstyrda. Därför lider världen i dag under terror från militanta muslimer som har funnit den rätta tolkningen av koranen.

Det sataniskt listiga greppet med att föräldrar måste uppfostra barnen till rättroende muslimer, samt förbudet mot att lämna islam är de djävulens trick som gör islam till den största hotfaktor som någonsin drabbat mänskligheten.

Muslimerna har devalverat ordet "kränkt", till att innebära ett normalt muslimskt sinnestillstånd.

Ett bra blogginlägg om islamofobi.
En betraktelse över de kränkta.

4 kommentarer:

Öyvind sa...

En bra bönefilm
http://www.liveleak.com/view?i=727_1192392459

Övyind

Herr Blå sa...

Den filmen fick jag inte köra för mitt antivirusprogram

Öyvind sa...

**Den filmen fick jag inte köra för mitt antivirusprogram**

??!!????????

Vilket antivirusprogram använder du ??

mvh Ö

Herr Blå sa...

Nod32, Spyware blaster, spyware search & destroy samt adaware, Men det verkar fungera nu när jag kör länken i IE7 i stället för Firefoz där jag inte har några plugins.

Tack Öyvind för en klargörande filmsnutt;)