fredag 6 mars 2009

Muhammedaner


Det har varit rätt lugnt nu ett tag på muhammedanfronten. Ingen muhammedsatir och därför inga mordhot. Låt mig därför i all stillhet påminna om folket som tror att Gud bara accepterar böner på arabiska. Även om bönerna uttalas korrekt på arabiska, är de ogiltiga om de inte kombineras med en massa löjliga kroppsrörelser. Även om språket och gymnastiken hanteras enligt regelboken, är bönen ogiltig om den inte föregås av en tvättningsceremoni som kräver en flersidig bruksanvisning.

Lägg till att inte ens toalettbesöket är fritt från rent idiotiska regler som tillexempel guhfranake. Man skulle kunna förledas att ta sig för pannan och avfärda dessa dumheter som korkad vidskeplighet, men det är inte så enkelt och ofarligt. Människor som är beredda att inrätta sitt liv efter en oändlig massa tvångsbeteenden och som inte vågar ifrågasätta något som Muhammed har föreskrivit, är mycket farliga människor eftersom det är potentiella hot eller sovande agenter. Om imamerna, under fredagsbönen, säger att Muhammed är förolämpad och att koranen föreskriver vedergällning, kan precis vad som helst hända. Då finns inga spärrar.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Fördomar i all högsta grad!

Herr Blå sa...

Det där tror jag var den mest korkade kommentar som någonsin har skrivits.

Uppgifterna som är basen för mina åsikter, är hämtade från era egna källor.

Menar du att jag har fel när jag hävdar att extremt ritualstyrda människor, är lättast att övertala till illdåd i religionens namn? Det är ett faktum som beläggs varje minut över hela världen.

Fredens religion

I Bergsjön kan vi se resultatet varje dag. Är det bättre i Mölndal?