söndag 26 juli 2009

Muhammed mot JesusJyllandsposten som en gång publicerade tolv muhammedkarikatyrer, hade för tre månader sedan en artikel om ett pc-spel med tvekamp mellan religionernas företrädare.

Spelet togs bort från nätet av designern av den vanliga anledningen, men finns kvar här och här

Risken fanns att någon oansvarig spelare skulle låta Jesus krossa Muhammed vilket skulle vara en oerhörd kränkning mot vår planets vidskepligaste människor.

Spela spelet och låt Gud eller Jesus spöa muhammed för allt elände denne beduinrövare ställde till med.

Zipperfish gjorde en underbar satirvideo över de kränktas kör. Ladda ned den för den kommer snart att försvinna när dhimmifieringen breder ut sig i USA.

YouTube har tagit bort sina videosnuttar med muhammedkarikatyrerna efter hot från kränkthetens banérförare.

Här finns de kvar, men för hur länge till? Det är bäst att du laddar ned dem också. Klicka på varje bild för att förstora den.

Lars Hedegaard, ledande gestalt i det danska Trykkefrihedsselskabet, Hävdar följande: ”Islam är INTE en religion. Islam är en totalitär världsuppfattning, en ideologi som i sig HAR en religion, kan man säga. Det är en politisk filosofi som är jämförbar med nazism, stalinism och andra kända totalitärer.”

Till sist: Den officiella ursäkten för muhammedkarikatyrerna, ackompanjerad av muhammedsången. För den som har svårt med danska språket, finns en engelsk version. På den sidan finns massor med informativa länkar i marginalerna.

Inga kommentarer: