måndag 18 februari 2008

Islams missionärer i SverigeIslamismen är det allvarligaste hotet mot världsfreden, tillsammans med pk-ismen som förbjuder kritik mot våldsideologin islam. Kommunismen och nazismen kan inte längre hota människor i den fria och civiliserade delen av världen.

På nätet finns några debattforum som ofta tar upp diskussioner mellan muslimer och folk som har slutat tro på tomtar, troll och så kallade profeter.

Fomi är ett forum där grundarna har som mål, att sprida sanningen om islam.

Motpolen är
Sindbad där målet är att sprida den friserade bilden av islam på den öppna delen och i den slutna delen, uppmana medlemmarna till att öka sitt förakt för svenska skattebetalare som försörjer dem. Det finns gamla betrodda medlemmar som har tröttnat på det ökande hatet mot oss svenska kafirer, och lämnar ut uppgifter från den slutna delen.

Familjeliv är den största samlingsplatsen för islams missionärer i Sverige. Där arbetar ett stort antal muslimer sju dagar i veckan 24 timmar om dygnet, med spridande av den friserade islambilden.

En av dessa islammissionärer och den definitivt mest aktiva, uppträder på Familjeliv under namnet Halal och Vågskålen. På Fomi och Sindbad under namnet IML och på Flashback under namnet Nutid och Flygande Mattan. Hennes verksamhet är antagligen ett uppdrag från hennes nya herrar i det muslimska land som hon har lurats till.

Det är en vidrig persom som konsekvent försvarar islams brutala vedergällningar mot de muslimer som vill börja leva ett normalt liv. Hängning av homosexuella, kroppsstympning av snattare, stening av kvinnor, könsstympning av unga flickor, hedersmord och alla andra grymheter som är islams signim, försvaras enfaldigt av IML på Fomi. På FL lindar hon in detta försvar i slingrande bortförklaringar och på Flashback försöker hon skämta bort vidrigheterna.

På Fomi och Flashback finns dock flera debattörer som är mångdubbelt kunnigare i ämnet islam än vad dessa landsförrädare och missionerande konvertiter är.

En av dem, Nickep på Flashback, är outtröttlig med att lägga fram sakliga bevis för islams vidriga människosyn och det är ett sant nöje att läsa hans klarsynta inlägg. Sök på hans namn i FB-arkivet och du får en god utbildning i islam.

På Fomis hemsida finns koranskolan och i den vänstra kolumnen finns all nödvändig kunskap om islam samlad. Här finns det mera. Illums islamskola-1
Illums islamskola-2

Ett exempel från
Flashback när Nickep besvarar ett av Nutids enfaldiga inlägg:

"Inte bara Islam/Koranen genomsyras av våld, hela den muslimska världen, dess lagstiftning och religiösa och statliga företrädare med fatwor och officiell spridning av våldsbudskap med åtföljande entusiasmering av militanta islamister, muslimsk terrorverksamhet, hot och mord på Islamkritiserande författare, filmare, tecknare, avhoppare etc. speglar Islam som en synnerligen våldsinducerande ideologi. Bl.a. ditt försvar i form av enkla satser om missuppfattningar från alla våldsverkares sida och religiösa toppföreträdare håller definitivt inte."

Länkar till de bästa bloggarna
finns i den högra kolumnen

3 kommentarer:

Ö sa...

Halal på Fl hummm som försvann under nicknamn Halal!

Alltid kul att försöka att hitta hennes nya nick!

Inte så särskild svårt att genomskåda.
Och hennes besatthet av religiös övertygelse.


Snacka om braincontrol


MHV
Öyvind

Herr Blå sa...

Jag ser framför mig hur hennes husse piskar henne om hon inte gör sina 72 inlägg per dag i svenska debattforum. Nu är det ju sällan hon missar den nivån. Det bästa med henne är att hon uttrycker sig så korkat så att allt hon skriver ökar varje intelligent persons avsky mot islam:

På familjeliv är dock vågskålen/Halal/IML/Nutid farlig eftersom hon där kan förföra naiva unga mammor med sysselsättningsunderskott. Hennes lögner går hem hos de outbildade och förvirrade.

UltraV:s värld sa...

Ja, men den samhällsstruktur som hon förespråkar så lär hon få hålla händerna bort från tangenterna.
Eller, kanske i sin roll som missionär får hon en mer priviligierad roll, men det är väl inte så vanligt inom islam.