tisdag 21 juli 2009

Muslimer mot omvärlden


Klicka på bilderna så blir de läsbaraDet finns flera muslimforum som speglar den vidriga ideologin islams sanna innehåll. Några av debattörerna är så korkade så att de glatt demonstrerar islams omänskliga reglementen utan en tanke på att det är gott om avhoppare som har sina konton kvar.

Bilderna är hämtade från Familjelivs religionsforum som är kidnappat av islamister samt från islamistforumet Sindbad. På Sindbad är det regel att önska ond bråd död för alla som ifrågasätter muhammeds (mhbih) handel och vandel eller ironiserar över islam.

I ett annat och aningen frommare muslimforum debatteras hur de måste be och göra toalettbesök med mera för att inte deras mångud ska bli sur på dem.

Här kommer några bra faktasidor:

Sanningen om muhammed (mhbih)
Myter om muhammed (mhbih)
Sanningen om islam
Nyheter om muslimer och islam
En kort videosammanfattning av islam och muslimerna
Den danska officiella ursäkten för muhammedbilderna
Islamfakta

24 kommentarer:

Robin Shadowes sa...

Westergaard och Vilks lever ju fortfarande så så mäktig kan ju inte lille allah vara. Han den muslimske sköterskan som accepterat att ta i hand verkade ändå rätt vettig men tyvärr har vi ju bara andrahandsuppgifter från en dessvärre riktig knäpp mussla att gå på. Är det samma Matta som från FB?

Herr Blå sa...

Flygande Mattan är muslimen med de multipla forumaliasen. IML, Vågskålen, Flygande mattan, Halal, o0halal0o, är bara några av alla skepnader som denna femtekolonnare döljer sig under.

På mulimforumet Familjeliv finns det ett helt gäng korkade medlemmar som sväljer alla lögner som denna islamist sprider.

Robin Shadowes sa...

Visste inte att hon hade flera alias så jag känner henne mest från FB även om jag är bannad därifrån just nu. Det är möjligt att jag stött på dom andra namnen på diverse bloggar utan att veta att det var hon. Är hon verkligen konvertit eller trollar hon bara?

Herr Blå sa...

Som Nutid inledde denna islamist (islammissionär) sin verksamhet på Flashback ungefär samtidigt som hon härjade på Fomi under nicket IML. Behandlingen av det svenska språket är väldigt ovanlig och jag fann några osvenska fraser (på svenska) som återkom regelbundet. Jag sökte på nätet och fann inlägg på flera olika forum. På islamistforumet Sindbad (som då var öppet för alla) fann jag inlägg från 2003 där IML berättade att hon var nykonverterad och försökte lära sig mera om islam. De inläggen undertecknade hon med Maryam. Hon bor antagligen utomlands eftersom hennes svenska gradvis försämras påtagligt.

Sökning på hennes verksamhet i de olika forumen, visade att hon har mer än fulltidsarbete som forummissionär. Hon sitter antagligen cirka 10 timmar per dygn och skriver på alla forum där hon är aktiv. Just nu är hon hysteriskt aktiv sedan några år på Familjeliv där hon har gehör hos alla muslimor vilka har heltidssysselsättning med att föda barn och kulturberika det land som snart är muslimskt på grund av dessa frögurkor och sossarnas vidöppna gränser som det i PK-kulturens högborg, är för sent att stänga.

Fröken Sverige sa...

Robin: "Westergaard och Vilks lever ju fortfarande så så mäktig kan ju inte lille allah vara. "

Men Abu Laban dog däremot ganska omgående i cancer efter han varit med och uppviglat den muslimska världen mot Danmark och den andre uppviglaren,Akkari (som dessutom mordhotade Naser Khader), han finns på Grönland och jobbar som lärare.

Så någon "allah" som tar hand om muslimerna, det tror jag inte på direkt....

:D

/FS

Herr Blå sa...

Skurken Laban lämnade Danmark när han insåg att han var avslöjad. När han sedan fick cancer ville kräket tillbaka för att få behandling i Danmark.

Muhammedanernas mångud är symbolen för enfaldig vidskeplighet med vidriga vålds- och förtrycksinslag.

Robin Shadowes sa...

Tack, det var roligt att lära mera om den ökända mattan. Hon upphörde posta på fb ett par månader innan jag blev bannad så jag vet inte vad som tog åt henne. Kanske hon fick för mycket tuggmotstånd på fb helt enkelt? Fast å andra sidan går fb just nu mot allt mer politisk korrekthet, så kanske hon kommer göra comeback så småningom. Vill minnas att hon sagt på fb att hon bor utomlands i ett ecke specificerat land. Antar dock på goda grunder att det är inom MENA-området. Alla hästarna i stallet verkar hon iaf inte att ha.

Herr Blå sa...

Flygande Mattan har återvänt till FB efter att ha dragit sig tillbaka efter alltför många pinsamma argumentationsnederlag mot alla kunniga debattörer som finns där.

Eftersom hon är heltidssysselsatt med att missionera islam, är den troliga förklaringen att överordnade (make eller arbetsgivare) har sett att hon svek sitt uppdrag som forumislamist.

Flashback och Familjeliv är två mycket viktiga opinionsbildande nätforum

För egen del är jag just nu äcklad av att se de svenska politikernas och PK-dårarnas oförmåga att se vad som håller på att hända i Europa. Muslimerna förökar sig som råttor och kommer att kunna ta makten med demokratiska medel på grund av befolkningsmajoritet.

Då sjunker Europa ned i ett bottenlöst kulturellt, teknologiskt och ekonomiskt träsk.

Robin Shadowes sa...

Jag får väl se om några månader om jag pallar att förnedra mig med att be om amnesti. Men vi får inte glömma att det är valår nästa år och det kommer säkert märkas ganska snart efter juluppehållet. Kanske det blir svårt att avstå Fb då. Att battla en comebackad matta kan ju trigga lite också. :)

P S

Jag tog en hastig titt på Familjeliv igår kväll och det verkar rent allmänt vara ett motbjudande ställe.

D S

Anonym sa...

Jag blev avstängd från Flashback igår då jag outade Flygande Mattan som Nutid. Hur man nu kan anse det vara en outning, kärringen är ju fortfarande ej namngiven.

Har därför reggat mig på Familjeliv och diskuterat det olämpliga med könsstympning på små gossebarn. Det var fan vad många aggressiva muslimkärringar det finns på det forumet :-)

Bengrot

Herr Blå sa...

Hej Bengrot!

Själv är jag bannad på Familjeliv efter gnäll från o0halal0o som forummuhammedanen trasmattan kallar sig där numera.

Ge lössen vad de förtjänar, men var försiktig. Det sitter muhammedaner i redaktionen.

Robin Shadowes sa...

Undrar om det fan inte sitter muselmaner och styr Fb också. Så jäkla pk dom blivit under dom senaste månaderna. Gräsmattan hade också passat bra eftersom grönt är deras färg eller ryamattan eftersom dom galer i sina torn.

Grattis till banningen förresten, Bengrot! Håller med dig att det inte borde räknas som outning heller eftersom det bara är en nick och inte hennes riktiga namn. Hade varit kul om nån lyckats spåra upp henne och outa henne med hennes riktigt namn som PI brukar göra med misshagliga personer.

Anonym sa...

Att diskutera på den där sajten är som att vara instängd i ett litet rum fullt med arga muslimska bålgetingar. Ganska kul faktiskt :-) Fast nu har jag tydligen varit så respektlös mot dem så nu vill de inte surra mer.

Om det sitter muhammedaner i redaktionen så får jag nog tagga ner lite. De har ju min mailadress och kan säkert spåra mig ganska enkelt via den. Man vet ju aldrig vad förespråkare för kärleksreigionen kan ta sig för.

Robin Shadowes sa...

Hör du någon bakom dig skrika allah akhbar så bör du nog springa som fan annars kommer snart kniven sitta i hjärtat på dig.

Anonym sa...

Hmmm, på det forumet blev man inte speciellt långlivad. När jag loggade in idag så hade 15 kommentarer om inlägg som jag hade författat som ansågs olämpliga och som var borttagna. Å då har jag verkligen försökt att hålla en god ton.

Fast musselkärringarna får försvara sin pedofilprofet bäst de vill. Verkar vara något sorts progandaforum för Islam där bara välvilliga till tokreligionen får skriva. Läs inlägg 471 i tråden Islam.....?? i religionsforumet och kräks!

Bengrot

Anonym sa...

Man blir utslängd väldigt lätt på det där muslimpropagandaforumet men det brukar bara gälla en dag eller två.

Jag anmälde mattan/halal för att hon påstod att jag var utsänd av satan, men det renderade inte till någon tillsägelse. Egentligen blev jag mest stolt över "påhoppet", jag ville mest bara se om vi var lika inför lagen, dvs moderatorerna. Det verkar inte så. Är det muslimer som modererar där?

Bengrot

Herr Blå sa...

Efter en lång tids brevväxling med redaktionen, är jag helt övertygad om att det finns muslimer där.

Muslimer har definitivt alltid tolkningsföreträde på Familjelivs religionsforum.

Robin Shadowes sa...

Herre gud, är Exilen det enda fria forumet kvar i detta arma kulturberikad pk-land?

Anonym sa...

Mitt Bengrot-konto har blivit helt borttaget och inte svarar de när man undrar varför. Nu har jag reggat mig som Flygande Mattan och låtsas att jag är en muslimsk kvinna istället.

Det är kul att vara barnslig :-)

Bengrot

Herr Blå sa...

Det där var riktigt kul:)

Anonym sa...

Det roliga var att jag fick svar av Mattan ganska omgående på min Ramadanfråga, hon verkar alltid finnas där för en medsyster i nöd eller om hon bara anade oråd och ville checka lite.

Ska hålla låg profil ett tag i början, måste öva upp lite kvinnliga uttryck också. Sedan ska här Islampropageras :-)

Bengrot

Robin Shadowes sa...

Lycka till med under coverandet. Själv orkar jag inte ens regga mig på detta familjeliv. Efter deras rykte skulle jag annolikt bli bannad fortare än jag hunnit skriva allah akhbar.

Robin Shadowes sa...

Eller reggat namnet Myglande Flatan men då hade du väl blivit bannad så det bara visslar om det hehe.

Anonym sa...

http://www.familjeliv.se/Forum-5-66/m46580554-1.html

Hur kul som helst :-)

Bengrot